Alla inlägg den 15 september 2013

Av isabel - 15 september 2013 20:45

De senaste två veckorna har jag lärt mig att uppskatta helger. Det är en sån skillnad att verkligen ha helg när man jobbar måndag-fredag. Som student har helgerna kvittat fullständigt, jag har varit ledig fler onsdagar än lördagar så varför uppskatta helgen när mitt i veckan är mer att av en helg? Men nu när vardagarna är ungefär likadana så blir helgerna faktiskt något extra. O speciellt en helg som inleds med ett träningspass o sen mötte jag Karin på tåget! Har haft en super härlig helg ihop med ett av världens bästa sällskap! Spenderade hela fredagkvällen i soffan, efter att vi handlat o tvättat o rastat hunden. Låg o snacka till 3på natten, sov länge o sen var det shopping som gällde i några timmar. Kollade på kläderna jag köpt nu ikväll o insåg att det mesta är randigt... så det är bara för mig att inse att jag tycker om randigt! En skjorta var vit, leggingsen helt svarta, ett linne var mörkblått o resten var nog randigt, svart, rött, blått o vitt består min garderob av just nu.

hittade skor också så nu slipper jag ha plaskvåta fötter var gång det ens är lite dagg i gräset.

Men, tillbaka till helgen. Jenny kom över på lördagkvällen så då blev det ännu mer mat o skitsnack, om allt mellan fisar o djupa politiska diskussioner. Sov ganska länge idag också. Lyckades masa rumpan från sängen till soffan vid 9-10 o sen tyckte Zam att han skulle gå ut. Något jag inte helt höll med om o Karin skyllde på huvudvärk o lät mig gå helt ensam. SÅÅÅÅ elakt... men så anföll Zam henne när vi kom tillbaka o hoppade på hennes mage som straff   

Söndagen tillbringades precis som en söndag ska, först Harry Potter o den flammande bägaren och därefter Alice in Underland. Rostade mackor o te avlöstes med chips och cola! Sen var det tyvärr var jag tvungen att följa henne till tåget, så hon åkte norrut till Halmstad o jag åkte söderut till stallet. Lite skrittarbete i ridhuset var en härlig avslutning på en underbar helg.


Sen är det tillbaka till vardagen imorgon. En del av mig tänker att det är lite småjobbigt o ser inte alls fram emot att klockan ringer strax efter 5 men grejen är faktiskt den att jag gillar att jobba. Det är så mycket bättre att ha saker inbokade från 6-20 måndag-fredag än att inte ha något att göra eller sitta med studer dygnet runt. Börjar bli riktigt nöjd med livet nu. Ska bara få zam på dagis o hitta en bättre rutin med träningen så blir allt helt perfekt :)

Ovido - Quiz & Flashcards