Alla inlägg den 29 juli 2013

Av isabel - 29 juli 2013 22:34

även som icke måndag-fredagsarbetare är måndagar en skitdag. Från början till slut, helt utan anledning. Gått hela dagen o väntat på ett telefonsamtal som inte kom. Lönt att jag inte åkte till betet imorse för att inte riskera att inte ha mottagning om han skulle ringa tillbaka o säga att jag kan börja jobba imorgon? Totalt meninsglöst. 

Har sökt ett jobb på hela dagen, det tog en hel evighet, skulle söka ett till men lagom till jag var klar med hela ansökan så stängde internet ned sig fullständigt. 


Jag hatar min dator, jag verkligen hatar den. Det är inte OK att vara så här seg och jobbig. Ska ta mig i kragen o blåsa ut den en gång till, verkligen blåsa den på allt, igen, o se om den kan få nytt liv då. 


Har verkligen inte gjort mycket idag, somnade i soffan vid 13 o sov en timme, försökte löpa en runda men det blev som vanligt ett fiasko. Kommer med 95% säkerhet inte springa Malmö Halvmara om 2v, för det kommer inte alls vara lönt. Då är det bättre jag skiter i det och går på min morbrors bröllop. Det hade varit värt att missa ceremonin för att sätta ett nytt rekord och göra ett sjukt bra lopp men om inte ett mirakel inträffar närmsta dagarna så kommer jag inte runt banan ens. Löpningen fungerar inte alls, överhuvudtaget inte. Fruktansvärt irriterande. 

Blev en runda till gymmet o ett Body Combat pass nu på kvällen iaf. Det går mycket bättre än löpningen, även om kroppen protesterar lite där också. Har verkligen tappat formen snabbt nu. 


Vill bara ha ett jobb, fasta rutiner, något att göra 5dagar/v och lön. Då hade jag kommit igång med träningen också, och ordentlig kosthållning och rutiner för hunden. 


SNÄLLA; GE MIG ETT JOBB!!!!!!!!!!!!!!!! 


jag blir tokig som arbetslös.... 

Av isabel - 29 juli 2013 00:07

https://www.change.org/petitions/stand-against-russia-s-brutal-crackdown-on-gay-rights-urge-winter-olympics-2014-sponsors-to-condemn-anti-gay-laws


SKRIV PÅ!!!!!


Kanske inte gör någon skillnad men de sekunderna det tar för dig att klicka på länken och skriva in ditt namn gör ingen skillnad i ditt liv heller så du kan väl offra dem åt att iaf låtsas att en underskrift kan ha en påverkan. 


Vinter OS 2014 kommer vara i Ryssland och vårt (fd ???) OS hopp Anja Persson riskerar att bli kastad i fängelse om hon tar med sig sin flickvän och kysser henne på en allmän plats.


Och detta tycker världen är OK?


Hur sjuk får vår värld bli... Det är illa nog att ha kärringar som går och utbrister "fy fan vad äckligt" för att man står o pussas på gatan men att riskera fängelse och tortyr för det??? Det är så sjukt att det går inte att beskriva i ord. 


Jag blir mökrädd mitt på ljusa dagen. 


God natt


Ovido - Quiz & Flashcards