Alla inlägg den 15 september 2012

Av isabel - 15 september 2012 21:26

nu, efter 1½års testande av olika grejer så har jag äntligen kommit på hur jag ska göra för att min hund ska vara lugn i 12h i sträck :D Det är bara att åka hem till någon han aldrig varit hos förr, som har en hund (helst en väldigt lekfull sådan) som han aldrig träffar förr och en stor trädgård. Sen tillbringar vi kvällen/natten/fm där och därefter sover han i 12h! (minst) Gärna ska det inledas med att dagen innan ha tillbringat 14h i stallet där han fått spring lös iaf 8 av dessa! Så kontentan är att om jag ska ha min hund som en lugn hund måste jag skaffa en jädrans massa nya bekanta! O så kan jag ev säga upp min egen lägenhet också för jag lär ju sällan behöva vara här :p

hmm, fast jag tror jag fortsätter med Hannes träningsmetoder parallellt med detta (bara för att liksom)

så här har han legat hela dagen

Hannes kom över idag, ringde innan o menade på att jag skulle se till att Zam låg lugnt på filten innan jag öppnade dörren. Han var beredd på att stå i trapphuset LÄNGE och blev duktigt förvånad när jag öppnade efter bara någon minut med hunden fortfarande liggande still! Och ännu mer förvånad blev han när Zam omedelbart efter att ha hälsat gick o la sig i soffan o inte rörde sig på ytterligare 1h. Men ja, strax över 12h ihop med en 1årig extremt lekfull tik gjorde susen! Mia blev lite förvånad när hennes hund tröttnade på att leka innan min, det hade tydligen aldrig hänt! Jag bara flina, den dagen jag hittar en hund som fullt ut mäts med min energi/aktivitetsmässigt så lovar jag att sluta klaga på min egen hund och börja tycka väldigt synd om den matte/hussen.

Zam med sin nya flickvän o (nästan) like


Men den lille knasten lyckades stuka/sträcka benet också nån gång under kvällen/natten/morgonen. Mest troligt under någon av hans färder upp o ner för trappan. Men ja, det går över.

nu är han iaf nytrimmad på riktigt. Drog över honom med trimmern idag när han låg o sov på trimmbordet så nu är han jämn. Benen ser väl lite si sådär ut men en bakvändtuppkam på baksidan av ena frambenet där jag råkade gå för nära med trimmern men det duger, han ska inte ställas ut så vem bryr sig?


snyggaste hunden i stan :)

Jobba igen imorgon. Borde ha pluggat mer än jag gjort idag, men, åter: vem bryr sig? det var lördag så det var roligare att titta på film o äta godis.

tar tag i mitt liv på måndag. Så ska jag bruka allvar med både plugg och löpning igen, och ev byta ut godis mot lagad mat. det börjar behövas tror jag min mage tycker   


         Dagens middag :) (o morgondagens frukost kanske)  

Ovido - Quiz & Flashcards