Alla inlägg den 20 september 2012

Av isabel - 20 september 2012 23:31

Sitter här i soffan med en snarkande Peps vid min sida o en lite mer högljudt snarkande och fisande. Zam liggande på golvet bredvid. Det tog en timme innan de la sig för att vila. Hoppas på att mamma kör bil till jobb imorgon för då kan jag låna den o åka ut med de två tokstollarna till Skrylle o gå en riktig långrunda så de är lite trötta sen.


Tänkte jag skulle göra Psykologiuppgiften över helgen, vilket innebär att läsa delar ur 4 böcker o skriva en dum hemtenta. det som kommer ta tid med den är att klara av att bita mig själv i tungan o inte idiotförklara deras teorier kring vad som är viktigt för att bedömma en rekrytering. Dessutom finns inte böckerna att låna hem på biblan så jag måste sätta mig där o låna ref-exen. Räknar med att kunna vara klar med hela på ca 4-6h, snabbare om min gamla dator levt så jag hade kunnat komma åt mina gamla hemtentor inom samma ämne för att få lite snabbare uppfräshning av ämnet.

Därefter blir det att påbörja läsningen av Social Policy böckerna. Har gett mig fan på att jag ska lära mig allt på denna kurs, iaf läsa allt vi ska läsa. Ska försöka förstå The Washington Consensus över helgen också, ägnade 3h av föreläsningen åt att diskutera delar av den men jag har fortfarande inte koll på den så det blir att använda älskade Google och Wikipedia för att få förståelse för det. Känns tryggt när föreläsaren (som dessutom är amerikan) menar att det krävdes 5 genomläsningar för att hon skulle få grepp om det. Men hela fredagen och större delen av lördagen ska gå till att plugga. Syrran o liten *2 kommer på besök på lördag, ska äntligen få träffa den lille pojken när han är vaken. Det ska bli lite mysigt :)


O sen på söndag är det Iformloppet, ska se till att klara det på 50 min, jag har gjort det en gång innan och ska kunna göra det igen. Start 14.00, gå imål 14.50 PUNKT!

o nu har jag dessutom nymålade naglar och nyfärgat hår så då ska det gå ännu lättare :)

men shit vad det lukar fis här inne nu... PEPS:...............................

Ovido - Quiz & Flashcards