Alla inlägg den 25 januari 2013

Av isabel - 25 januari 2013 16:21

hinner inte ens ut från första handledningen innan jag känner magsåren komma, skicka in detta så fort du kan, men innan nästa vecka! Sen innan 1a mars ska allt utom analysen och slutsatserna vara klara. Det är om 1 månad.... på en månad ska hela metodkapitlet, alla datainsamling, alla teorier, inledning o problematisering vara klart.... Enkätundersökning ska göras o sammanställas, groteskt stor literatur/forsknings granskning skall göras, intervjuer med folk jag ännu inte vet vem de ska vara ska vara klara och transkriberade, metoden ska vara bestämd och förklarad, (på min fråga kring vilken metod min handledare fann lämplig fick jag som svar att det listar jag nog ut när jag gör literatur granskningen o får koll på vad existerande forskningare använder.)


Sen kommer frågan om jag ska följa Uppsatskompendiets krav med relevant sociologisk teori eller om jag ska hålla mig trogen till mitt program o nyttja relevant välfärdsteori... kursen som ligger som krav för att jag ska få skriva uppsatsen i sociologisk; klassisk och modern teori har vi ju inte ens läst så det känns lagom förvirrande. Eller jag kanske ska gå tillbaka till riktig trygghet och använda klassiska socialpsykologiska teorier bara för att...


Ska på söndag ha lämnat in en 3sidors presentation av uppläg där jag kortfattat beskriver vad o varför jag ska göra vad jag ska göra och det hade väl varit enkelt om jag visste, men jag blev inte jätte mycket klokare på de 30 minuterna jag satt med min handledare. Teori och metod är en ganska stor bit o där är jag fullständigt clueless just nu... o så känns det lagom inspirerande att få kommentaren att jag verkligen måste ha någon som språkgranskar min uppsats för min skrivna engelska är tydligen inte alls bra. Yepp Yepp, bra att veta efter 1½år med endast engelska inlämningar, kanske därför jag fått dåliga betyg.


så det känns som där är mer än en anledning till att denna helgen inte blir så rolig... farväl till min älskade grå måste också göras för nästa vecka åker hon till Roy för att beta på de evigt gröna ängarna. Lagom tills tårarna slutat rinna är det bara att öppna kranen igen... så jag tänker utse Januari till årets utan tvekan sämsta månad o sen får resten av 2013 bli det bästa året i mitt liv.


så med det slutar jag gnälla o drar till gymmet för att försöka få tankarna att lossna med hjälp av lite fysisk träning.

Ovido - Quiz & Flashcards