Alla inlägg den 15 augusti 2013

Av isabel - 15 augusti 2013 22:40

om bara mitt internet (dator) vore liiiiiiiiiiiiiite långsammare o hängde sig lite oftare!!! #blir tokig

och förstår mig inte på hashtags, vad är de till för? Varför sätter man det där fula tecknet framför ett ord? Vad händer då? 

*Hej jag är helt iq-befriad när det kommer till nymodernighetiga tekniker* 


Zams fick tillbringa halva dagen på djursjukhuset. Bokade tid igår för såret på tassen började se sämre ut o när jag tog av bandaget imorse var jag glad att jag hade en tid bara några timmar senare. Trampdynan hade blivit ungefär dubbelt så stor sen förbandet sattes på igår morse. 

Visade upp honom för veterinären o hon bara "eh, ja, det är ju infekterat, ganska rejält" men sen efter att op-sköterskan rakat rent honom o gjort rent såret så visade det sig att det inte alls var så infekterat så han ska inte ens ha antibiotika. Men 3000kr skulle de ha av mig :p 

Röntgen + rengöring av sår + rakning + vet-arvode + klinikavgift + droger + o något annat + något annat, + moms! Men jag fick en gratis klippning av klorna isamband med att han var sövd! Spricka i tåbenet var den stora domen, läker inte såret som det ska så blir det att operera bort den. Återbesök om en vecka, mest troligt nya röntgenbilder då o sen får vi se om han blir klolös eller inte. Det lär kosta mycket mer än ynka 3000kr kan jag ju gissa på. Sicken tur man är arbetslös och får en gigantiskt lön den 25 bestående av ganska exakt 0.0kr Jippi!!!! 

Men, jag älskar min hund o han har inte valt att ha mig som matte så det är bara att spara på annat håll!

Hej Nudlar   


Sparade på bensinen imorse o tog tåget till Malmö för en anställningsintervju. Det var på väg att kosta... för självklart stod tågen still när jag skulle hem för att hämta hunden o åka till djursjukhuset. "Olycka" mellan Hyllie o Triangeln. Första bussen som kunde få mig till Lund hade dumpat mig på Bankgatan exakt samtidigt som jag skulle varit hos veterinären! Vad ska man göra??? Jo, man ringer Tina    o har en ofantligt gigantiskt tur så hon har möjlighet att komma o hämta mig i Malmö för att droppa mig i Lund. Ibland är vänner värda lite extra kärlek   Så jag hann, 3 minuter sen! 


Men, hopp hopp... 


Försöker uppfostra en ponny denna veckan också, det går ju sådär. Igår gick Prins riktigt bra, gjorde nästan allt han blev ombedd att göra. Idag gick det mindre bra  men det var mycket mer pga mig än pga honom. Maja gick heller ingen vidare när jag red henne. Är ingen bra ryttare när hunden är på sjukhuset. Men Prinsen är himla söt, liiiiiiiiiiiiiiiite lite, har bara fötterna en bit under magen, men inte så de slår i marken iaf, det ser hans mage till. Han är väldigt viktbärande för sin storlek, lite av en islandsponny nästan. Känns som han töltar ibland när han drar iväg. Väger egentligen för mycket för att rida honom också, speciellt efter denna sommaren, men samtidigt behöver han någon som faktiskt sätter honom lite på plats o lär upp honom lite o han har nog redan kommit på att det är skönare att arbeta ordentligt när jag sitter på honom än att bara springa o dra. Ju mer han jobbar under sig o får upp ryggen desto "mindre" väger jag, o det känns som han kommer på det lite själv


Avslutade idag med burgare på Tusen 2 ihop med Alex. Jädrans vad gott det var! Sista jag fick unna mig i pengaväg innan ett anställningsavtal är påskrivet o inkomst säkrad så det var himla tur att det var en riktigt god burgare o trevligt sällskap. (Annars hade jag nog ångrat det rejält!)    

god natt världen  



Ovido - Quiz & Flashcards