Alla inlägg den 20 augusti 2013

Av isabel - 20 augusti 2013 21:12

sitter o slötittar o skrattar åt Svenska Hollywoodfruar, det är nog ev av Sveriges absolut sämsta serie men ändå så otroligt underhållande. Det går inte att låta bli att titta. Men, titeln är väldigt missvisande, denna säsongen är 3 av 4 "fruar" ogifta. Borde kanske heta "Svenska Hollywoodkvinnor" eller Hollywood singlar, Hollywood skiljda kvinnor... hollywood änkor (?) Vem vet, nått annat, Hollywood puckon? Kanske... fast nu är det ju en norska som är med. Känns som det kan beror på två saker, antingen finns det väldigt få svenskor i Hollywood, eller så är det ingen som vill vara med, för det måste ändå vara lite pinsamt att vara med... Hade hellre blivit känd för något jag åstakommit än för att jag är korkad, blond och fick en massa pengar vid skiljsmässan. Men, Maria M är så störtskön, kan bara inte lista ut om hon verkligen är korkad eller om hon bara gjort det till sitt "varumärke".

"får man inga pengar i Sverige? Måste de jobba själva?" Den nya bruden är ju blåst på riktigt.... O Pernilla ska göra av med katten för att den har diaree... ? Hur korkad får man bli... det går ju över... Jisses...


Felixen är hemma nu iaf. Hämtade hem honom idag o nu är det gödning på hög nivå som gäller. Det där med att man ska bli tjock och rund när man är på bete har han inte riktigt förstått... Mötte hon som har betet när vi lastade hem o tydligen hade alla hästarna tagit sig lite nu när det har regnat o gräset blivit lite grönare, alla utom Felix. Men några veckor med fri tillgång till hö o långsam uppökning av kraften o lite lusern på det så ska han nog kunna ta sig ganska snabbt. Så först fett och sen muskler. O så håller vi alla tummar, tår, tassar o hovar att han inte går sönder igen. Nu räcker det med skador, nu ska han komma igång o hålla!!!

Ovido - Quiz & Flashcards