Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av isabel - 14 augusti 2012 21:43

Ät fisk så mår man bra säger de som vet. O ta mig fan har de nog rätt. För första gången sedan grundskolan åt jag en fiskbulle (det var inte särskilt gott men det är en annan saga) o ikväll blev det ridning på söte Robban, långrunda med Zam, 6.3km löpning utan problem med helt ok tempo följt av 289 situps o 100 armhävningar. Och jag klippte klorna på Zam. O jag lovar, det var den där inte så goda fiskbullen med alla sina nyttigheter! Igår dog jag efter 3km men samma irriterande magkramper som jag hade i våras, ingen luft i lungorna o absolut ingen styrka i benen, men idag flöt det på o det var riktigt riktigt skönt.


Jobbade extra på fritids idag, där av fiskbullen till lunch. "pedagogisk måltid" o fy katten vad hemskt det är att sitta mitt emot en unge som tagit mat som hon inser att hon inte tycker om o så SKA hon äta upp, helt ärligt, jag lät ungarna slippa undan. Ok att de måste lära sig att lägga upp en lagom portion men usch, jag själv satt o tvingade i mig det jag lagt upp på tallriken för att "föregå med gott exempel" o det är inte roligt, jag förstår inte det där med att tvingas äta sånt man inte tycker om, urk... o nä, skolmaten är inte bättre nu än när jag var liten, men det var hallonfil till mellis o det var riktigt gott, definitivt något jag ska köpa hem.

annars var det ganska kul att jobba på fritids, vi var bara vikarier för ordinarie har planeringsdag både idag o imorn så vi gjorde lite vad vi ville så vi var ute fram till 14, så himla skönt att få vara ute när det är fint väder. Ganska mycket skönare än att sitta o svara i telefon!
Så jag hoppas att vädret är lika fint imorgon för ljudnivån är så mycket härligare utomhus än vad den är inne   

Ovido - Quiz & Flashcards