Alla inlägg den 1 april 2012

Av isabel - 1 april 2012 17:47

just nu, just precis nu hade jag mer än gärna tagit en väska med kläder i ena handen, hunden i andra och satt mig på första bästa plan till vart som helst där det är 25-30grader varmt, inga människor man känner men gärna snygga lokalbor att titta på, klarblått vatten, god mat, härlig hängmatta och inga måsten.


Hade en grymt underbar dag ihop med Ewa inne i Malmö idag, vi fikade, gick o shoppade lite, hittade vars en ny handväska, jag köpte två sngga svarta koftor och en anti-halk matt till badkaret å zam kan bada utan att bryta benen. avslutade med glass på glassfabriken o ännu mer snack. Hann snacka igenom allt mellan himmel o jord av vad som hänt i våra liv. Insåg också att vi inte träffats sedan den 29e januari, så ni människor som gnäller på att jag inte har tid att träffa er kan tänka på det. Min bästa vän har jag inte haft tid att träffa sedan den 29e januari och det är nu den 1a april.Men det var helt underbart att träffa henne o bara låta flabben gå o mysa i stan. Tycker om Malmö, speciellt på söndagarna när där inte är så mycket folk i butikerna så man kan gå o strosa fritt. Det kom ett riktigt ösregn när vi satt inne på glassfabriken med vi hade världens flux så det hade slutat lagom till vi gick ut igen :)



 Löste problemet med tvätten har jag denna vecka genom att sätta ut tvättsäcken i trädggården under en stol. Tog med alla vinterkläderna hem från stallet men sov för länge i torsdags, för jag satt uppe o pluggade halva natten o blev väckt av någon tant som ringde på dörren o frågade om hon kunde få ta min tvätttid, stående i pyjamasshorten o t-tröja o håret stående på alla håll o kanter blev svaret: va, ska jag tvätta???? Ja, du är väl nr 94-112 svarade tantan... Eh, *tittade upp på lägenhetsdörren* Ja, det är jag! Men jag tänker inte tvätta just nu så gör du det... o så öppnade jag terrassdörren så zam kunde gå ut innan ajg hasade mig tilllbaka till sängen o sov en timme till :p Så nu står tvättsäcken med stinkande hästkläder på altanen och blir tvättade av regnet! En superb lösning tycker jag :D

Ovido - Quiz & Flashcards