Alla inlägg den 5 april 2012

Av isabel - 5 april 2012 22:45

mailade igårkväll till den ansvarige för företaget jag var på möte hos igår och berättade att jag inte skulle gå vidare i rekryteringsprocessen vilket kände som helt rätt beslut. Såg inte riktigt fram emot att bli en av sveriges mest hatade personer. Gick på intervju på en skola i åkarp så nu är jag inskriven i deras vikariepool. Det är ett otroligt osäkert arbete, inrigning samma dag eller möjligvis dagen innan om man har tur. Det är helt ok för min del på så sätt att jag är väldigt flexibel och kan nästan alltid bolla runt med de åtagande jag har om ettt arbete skulle erbjudas men det medför en ganska hög stress eftersom jag aldrig kommer vara säker på om jag får arbeta dagen efter och vilken lön som kommer den 25e. Hade ganska liknande antällning när jag arbetade som väktare o det är skönt för man kan ju säga nej men eftersom man inte vet om det dyker upp fler jobb senare under månaden så tar man allt man kan få. Jag kommer fortsätta söka andra arbeten, Vill helst av allt ha en heltidstjänst som iaf sträcker sig över ett halvår. Eller två fasta deltidstjänster som man vet månad för månad hur de ska kunna kombineras, men ja, hoppet är det sista som lämnar människan :)


Fick ganska mycket gjort idag, 6h i stallet, red både Carisma o Roy, Carisma som vanligt i ridhuset, hon börjar bli lite mjukare i kroppen, piggare och traskar på bättre i skritten så det känns väldigt positivt inför återbesöket på tisdag. Med Roy blev det en barbacka tur i solskenet. Det var väldigt varmt och skönt inne på gården så jag skippade jacka vilket jag ångrade sen när vinden kom i ansiktet så jag hoppade av o gick sista biten, vilket mina ganska välutvecklade ridsår tyckte var väldigt positivt.


Dammsugat, städat garderoben, lämnat in en påse kläder till klädinsamlingen och fyllde båda tvättpåsarna med "upphittade" kläder från diverse platser i lägenheten, då är inte påsen som fortfarande står på altanen fylld med ridkläder.


Köpte gräsfrön på Netto som jag spred ut över hela gräsmattan. Läser man innantill på paketet så skulle man förbereda jorden o gräva o ha sig, det steget hoppade jag över så jag tog bara krattan, krattade bort lite mossa och spred ut fröna så gott det gick, tror inte det är den mest perfekta sådda gräsmattan men helt ärligt så vill jag bara ha lite gräs att blanda ut mossan och täcka igen lite av hålen Zam gjort. Ska försöka ta mig i kragen o köpa staket o få upp, få tag på några snygga ute möbler och en liten grill, sen blir det grillfest i min trädgård vid varje solskenskväll :)


Ovido - Quiz & Flashcards