Alla inlägg den 26 mars 2012

Av isabel - 26 mars 2012 23:10

... nä, insåg bara när jag släppte ut håret att det var fullt av korta grå hårstrån, Carisma fäller lite grann... men bara liiiiite, hade gråa hårstrån i bh-n...


Tog mig upp i morse för att gå till föreläsningen o så var läraren sjuk så den var inställd, det är vid sådana tillfällen jag är glad att jag bor nära skolan, hade varit lite drygare om jag cyklat från Arlöv till Lund bara för att inse att föreläsningen är inställd, nu är det ju bara 5min bort. Fick iaf umgås en liten stund med Jenny, lånat/bokat böckerna till kursen och handlar toapapper! Och kommit i god tid till stallet för att rida Carisma innan jag började jobba.


Lektionerna gick hyfsat bra idag, jag var lite trött och hade (har) ont i ryggen efter gårdagens jobb men är ändå nöjd med hur lektionera flöt på. Ponnyhoppen blev lite vimsig en liten stund men sen fick de ordning på sig o hästarna och så var de super duktiga. Är glad att jag har föräldrarna sittande på läktaren ibland som påminnelse av att det är ganska små ungar som rider så jag inte höjer hinderna för mycket. Barnen är (ofta) riktigt duktiga, och orädda, så jag kan bli sugen på att låta dem hoppa högre och svårare saker men de yngsta är bara 8 och väldigt små i storleken så det får hålla sig till låga hinder så de hänger kvar i sadeln!


Nä, om man skulle släcka lampan och sova en stund innan det är på ett igen, 3 hästar som ska motioneras innan jag börjar jobba imorgon. Blir iaf lite varierande ridning, en skittur ute med Roy, en skrittur inne med Carisma och så ett dressyrpass med Charlie nu när han äntligen har bett i munnen igen och ska komma igång :)


Har desstum kommit fram till att jag ska försöka ge mig själv en veckas semester, ska vicka tills April är slut (som det verkar nu) och sen tänkte jag faktiskt försöka ha en 100% ledig vecka att bara ägna åt mig själv och zam. Så lite hästar som möjligt, försöka boka in en massage, en tid hos frisören, vårstäda lägenheten, fixa iordning trädgården, ja, helt enkelt en slappvecka. Klasskompisarna drar iväg till Bryssel för en klassresa men eftersom jag försöker få ett jobb och helst vill hoppa av skolan just nu så bestämde jag mig för att inte följa med. Känner inte att jag kan lämna bort Zam i en hel vecka heller. men eftersom resten av klassen är iväg så skulle jag kunna ge mig själv lite ledigtid också. Men det är en månad dit så vi får se vad som händer!


Ovido - Quiz & Flashcards