Alla inlägg den 17 februari 2012

Av isabel - 17 februari 2012 20:48


syrrans unge är den sötaste som finns ibland. Grymt jobbig när hon skriker mer så söt när hon är glad. Hon börjar bli ganska smart också, hon ville dansa när vi satt o väntade på att middagen skulle bli klar o går rakt fram till stereon o sätter på en cd, 1½ år o trycker på rätt knappar o börjar hoppa runt som en tossa till musiken, så vansinnigt söt.





 


hunden var däremot inte riktigt lika söt idag. Han uppförde sig så bra igår när tjejerna från klassen var över på middag, han var tröttare än jag i morse trots att han sov fler timmar än mig... Landade i sängen runt 2 tror jag o var uppe igen kl 7 o gick ut med honom för att sen halvsova några timmar till. O så skulle vi käka middag hos syrran ikväll men han missförstod idén lite och försökte äta upp katten. Han är så vansinnigt korkad, Gucci verkligen rev och bet honom, tyvärr fick hon inte in någon ordentlig träff för den dumma hunden backade inte. fick slita bort honom o sen slutade med att han fick sätta sig i bilen medan vi åt för när han väl går igång så går det inte att få honom lugn igen. Men, igår var han jätte duktig så jag får väl ha överseende med idag.


Har överseende med det mesta idag, lite för mycket vin igår men vansinnigt trevligt. Knappt nån sömn o så upp o rida så ögonen går snart i kors av trötthet. Lyckades bra med maten igår, ingen av tjejerna har sagt att de är matförgftade o inte jag heller :) så jag känner mig stolt över mina matlagningskunskaper  tycker egentligen om att laga mat bara jag slipper sitta och äta den ensam. Laga mat till mig själv är nog det tråkigaste som finns men om man ska bjuda så är det riktigt kul att fixa i köket. Gör inget avancerat, igår blev det melon o lufttorkad skinka till förätt, lax med vitlöks/ört philadelphiaost o Pesto serverat med färsk pasta, sallad och vitlöksbröd. Glömde sätta in vitlöksbröden i ugnen så de blev lite av en efterrätt 

sen för riktig dessert blev det en vit och mörk chokladmousse med en hint av ingefära och passionsfrukt, hemmagjorda chokladpraliner och melon :)o så rött och vitt vin för att skölja ner det   nomnomnom riktigt gott o riktigt lyckat för en gång skull. Otroligt enkla saker att laga med duktigt gott.  Hann med att laga allt på en em + städning + duka + träna och duscha och rasta hunden, ibland förvånar jag mig själv över min egen effektivitet när jag väl sätter den sidan till :)


träningsvärk i benen och rumpan idag dock, Figther Fitness pass igår, låg helt utslagen på golvet efter 9 minuters högintensiv fysträning i mitten på passet. Att det kan vara så jobbigt att hoppa upp och ner är helt förvånande, men det sköna var att jag var iaf inte ensam, alla låg helt utslagna när det var dags för att stretcha så jag var i gott sällskap  


tack o hej  


    

Ovido - Quiz & Flashcards