Alla inlägg den 24 februari 2012

Av isabel - 24 februari 2012 09:20

jag älskar min hund, men fy tusan vad hans andedräkt är dålig på morgonen. Hej Matte, Puss Matte, God Morgon Matte!!! Överlycklig o luktar så vansinnigt dåligt. Då är jag ändå förkyld och tror väl egentligen inte att min egen andedräkt är så där mintfresch heller precis, men lite bättre än hans hoppas jag verkligen den är.


Sov nån timme mer i natt än igår natt, alltid ett framsteg, men orkade inte riktigt upp för att gå till föreläsningen. Även om de är ok intressanta så känner jag att det är bortslösad tid för mig att gå, ekonomikursen ska bara klaras av och bli godkänd och för det måste jag läsa en massa artiklar vilket jag inte kan göra på föreläsningen, så då är tiden bättre spenderad hemma. Plus att 3-4h sömn är lite för lite för att jag ska klara av att sitta till på en föreläsning i 2h. Blir så grymt rastlös när jag sover för lite så det är väldigt skönt att stalljobb står på schemat hela helgen.


Axeln mår bättre än väntat, ser inte jätte blå ut, iaf inte i skenet av datorn, kan röra den i alla vinklar även om några vinklar gör lite ont så är det bara "blåmärkeont" och inget värre så det lär gå över fort. Men ska iaf ha sadel på hästen de närmsta dagarna, just in case... tror inte en avramling till är att rekommendera just precis nu. I så fall får jag se till att landa på höger sida. Men då blir det jobbigt att sova, hatar att sova på rygg, föredrar tydligen att sova på vänster sida vilket jag insåg i natt efter att ha vaknat varenda gång jag rullar över på den sidan o drog axeln i madrassen :p Men men


ska kanske försöka väcka hela kroppen o ta mig ur sängen så denna dagen också kan inledas.


  

Ovido - Quiz & Flashcards