Alla inlägg den 27 februari 2012

Av isabel - 27 februari 2012 23:03

min radioväckarklocka fick för sig att starta kl 4.00 i morse, pigg o glad (eller inte) släpade jag mig ur sängen i tron om att klockan var 7, kollade på klockan på mobilen, 4.00  whut? jaja, det är väl fel på mobilen tänker jag  släpar mig in i vardagsrummet där stackars Zam råblänger på mig för att jag råkade väcka honom, 4.00 visade alla tre klockorna där inne också... whut? Drog mig vidare in till badrummet och insåg halvsovande på toaletten att även den klockan visade 4.00, eller ja, 4.02 för det tog en stund att ta sig hela vägen dit. Under kissepauen insåg jag att det mest logiska var nog att väckarklockan hade fått fnatt, eller att jag igår kväll råkat ställa in fel tid, 4 och 7 är ändå ganska lika siffror  

trött som en zombie vankar jag tillbaka till sängen o så fort jag lägger huvudet på kudden så blev jag jätte pigg  Klockan fyra på morgonen... Var inte riktigt lika pigg när Kristina plockade upp mig kl 8.00 för att köra till stallet men fortfarande vaken iaf. 


Toppan hälsade med ett gnägg i morse, 100 gånger piggare än igår kväll, enorm skönt med den förbättringen :) O så blev det Carisma som skulle till veterinären för återbesök. Fortfarande halt på sitt förbannade bakben, fick efter lite om ock men bedövat glidleden, vår kära Carisma tycker det är roligare att sparka på veterinären än att få en spruta i benet, men det gick! O så ut o trava igen, whola, hältan borta. Röntgen visade ingenting så vi vet fortfarande inte varför hon har ont i den förbannade glidleden men ny behandling blev det, 3v av skritt och sen återbesök igen för att se hur hon svarat på behandlingen. Är väldigt glad att Malin har praktik i stallet nu i 2v och kommer hjälpa mig att motionera henne, för jag hinner inte ha henne på heltidskonvalicens. Det finns inte riktigt utrymmer för det just nu, hur mycket jag än tycker om hästen.


Lektioner hela kvällen. Hade en ny ponnygrupp som jag inte haft innan, kände några va barnen sedan tidigare men några helt nya ansikten. Men det gick bra föräldrarna satt tysta på läktaren och jag fick till o med beröm av dem efter lektionen för att jag var så engagerad och såg allt o "va med hela tiden".... saker jag tar föregivet kan jag ju känna men om det är något de speciefikt berömmer mig för så saknas det tydligen annar.


dressyrgrupperna hade kadrilj, det stod på deras schema att de skulle rida ridborgar kadriljen. Så grymt tråkigt att undervisa kadrilj med mina förvirrade elever bjöd på många skratt. Gillar måndagseleverna, de var nästa lika förvirrade som jag ganska ofta  är 



sömnen börjar kickan in nu efter kvällmackorna ch ostmackorna så SÄNGEN NU!!!

  

Ovido - Quiz & Flashcards