Alla inlägg den 1 maj 2012

Av isabel - 1 maj 2012 20:33

har legat i soffan sen kl 16.30 o tittat på allt som kanal 5 visat för jag orkar inte byta kanal :p  känns lite som om jag är bakis men det är jag faktiskt inte, igår var den tidigaste festen sen gymnasiet tror jag, champangefrukost kl 7.30, kl 17.00 begav jag mig hem o lämnde bara lägenheten för att gå en minimal runa med zam innan vi somnade. Nog för att jag inte var nykter när jag kom hem men slutade dricka kl 14 på dagen så baksmälllan kom under natten när jag ändå sov :)  


  Solen sken så folks kläder åkte av :)

Utikt från mitt ryggläge   

  Min nya ICKE permanenta tatuering ;)




  Det är tufft med Valborg :)


       


Valborg i stadsparken var väldigt trevligt, massor med folk men ändå lugnt, låg o halvsov i solen stora delar av dagen, snacka med en massa nya bekantskaper o bara softade hela dagen. Duktig solbränna och mest troligt duktigt uttårkad kune jag njuta av när jag kom hem, huvudvärken var inte av denna värld, helt hemskt men massor av vatten o sömn senare så vaknade jag ganska pigg imorse. Denna dagen blev riktigt nice den också, långpromenad med vovven, peps o Tina, sen långtur med Tina o Alex på lille Charlie o så skritttur i ridhuset med Carisma. Tänkte försöka mig på att skritta backen med henne så med Tina o Boy som sällskap kom vi hela vägen ut på parkeringen, sen vände jag igen o lyckades komma tillbaka in utan att hoppa på sällskapet, väl inne i ridhuset höll vi på att springa ner ungarna o Louise som promenerade med Mimmi så ungarna blev utskickade från ridhuset för det är så onödigt att rida över dem :P Sen lugnade hon ner sig igen. Hon ska på återbesök imorgon så då är det att hålla tummarna som in i. 


      

min älskade docka står o räcker tungan efter helgens ridtur :)


Promenad med vovvsingarna igen innan vi fick skjuts hem o sen lyckades jag med en vettig sak till innan jag däckade i soffan.


Bar ner vinterkläderna till källaren o tog upp sommarkläderna. Kanske inte den smartaste iden att trött o gnällig med huvudvärk prova sommarkläderna för att se vad som passade... shortsen jag köpte förra sommaren passar inte, det är inte fullt så illa som jag förväntade mig, de går iaf på o går att knäppa men de sitter inte snyggt o de är way to tighta. Fan inte ok. Visst, jag kan köpa nya short men jag gillar mina short o har inget intresse alls av att köpa nya bara för att arslet blivit för stort. Det är lättare (o mycket billigare) att mindska omfånget än att hitta ett par byxor som både passar, är snygga och billiga! Så det blir att komma igång ordentligt med träningen så den där bakdelen o låren kan tajta till sig o minska några centimeter.  Men just nu är det ingen träning på schemat. Har fortfarande ont i vaderna, speciellt i högervaden efter att musklen lyckades sträckas på lydnadsträningen i söndags men jag kan iaf gå utan att halta så den får ha läkt ihop tills imorgon för då  är det vårruset. Huvudvärken som kommit tillbaka bör gå bort av 1l vatten o lite sömn för jag har definitivt inte druckit tillräckligt med vatten idag. Halsen har börjat göra ont också av någon dum anldning, den saknar säkert också vatten så får väl masa röven över till köket o dricka lite vatten, o passa på att gå ut med zam när jag ändå står på benen för jag tror inte att jag lyckas lämna soffan två gånger ikväll, är lite för trött för det just nu


  sötaste bilden på farbror Peps från i Lördags när han stal Zams favoritboll :)


  Nytrimmad Zamson på tåget på väg till stallet :)

Ovido - Quiz & Flashcards